Dartvereniging Manders
 

Dartvereniging  DC MANDERS Egchel           terug naar de Linkpagina klik hier

voorzitter:           Henk Bos. Jacobusstraat 69 5987 AK Egchel
secretaris:           Erik Leijsten, Pastoor Koningsstraat 33 5987AV Egchel
Sponsoring:         John Smeets, john.smeets@ziggo.nl Rene Reijnen, mickian@home.nl

                      Clublocaal: Bej Manders van Enckevoortstraat 22 5987 AM Egchel                                                                                                    

    

Sponsoren

14 Augustus:

We ontvingen

.

 

Klik op foto.

Darten: al 25 jaar een gezellige hobby Klik Hier

15 mei 2014:

We ontvingen bericht van Dartvereniging Egchel dat team 2 welk gisteravond kampioen in zijn afdeling is geworden wanneer de receptie is laat ik je nog wel weten.

De personen zijn van l. naar r. Pieter Joosten, Bart Snijders, Noel Janssen, Sjoerd Janssen en Frank Leijten.

Groetjes Nel Manders

 

6 Oktober 2013:

We ontvingen bericht: dat het Open Egchel koppel-darts toermooi ook dit jaar weer plaats gaat vinden, en wel op zaterdag 30 november.

Wervelend Open Egchel Koppel-dartstoernooi  

Dartnieuws uit Egchel – Afgelopen zaterdagavond vond alweer de 18e editie van het Open Egchel Koppel-dartstoernooi plaats bij Café Manders in Egchel. Achtendertig uitgehongerde, naar de overwinning snakkende deelnemers namen het hier in gelote koppels tegen elkaar op. Vele toeschouwers dromden hierdoor massaal de kroeg van Thei & Nel Manders binnen om het elite keurkorps te mogen aanschouwen en toejuichen. Uiteindelijk konden er zich maar een aantal tot de werkelijke elite rekenen van deze regio. Zo werden er een aantal prijzen behaald door de volgende titanen.

Truus Bos kon zich na afloop rijk rekenen met de titel ‘beste dame’. De hoogste finish kwam op naam van Leon Hillen (99) en de meeste 180-scores werden behaald door John Kusters (1x) en Bart Vermazeren (1x).

Vervolgens kregen de nummers acht, tot en met de winnaars ook een mooie prijs. 5e t/m 8e: Chris van de Putten en Henk Bos, Martijn Raaymakers en Ed van der Hoorn, René Peeters en Sjoerd Janssen, Peter Bos en Melvin Peeters, 4e: Marco Verhofstad en Joeri Boots, 3e: Marco Lemmen en Noël Geutjens, 2e: Stef Korsten en James Linan en 1e: Bob Zegers en Kevin Verstappen. De twee winnaars bleken onoverwinnelijk en hielden Henk Bos en Chris van de Putten van hun derde overwinning op rij af.

 

Dame en heren, van harte gefeliciteerd met de goede prestaties! Ook een dankwoord aan de sponsoren en vrijwilligers is op zijn plaats, bij deze.

 

Live vanachter de computer voor u;

Verslaggever ‘The Golden Power’ [21-11-2011]

 

21 oktober 2011:

 

We ontvingen bericht dat DC Manders houdt zaterdag 19 november weer zijn jaarlijkse darttoernooi. Voor meer informatie Klik Hier

Voor eerder tournooi kijk hieronder

 

 

 

Verslag van  het Open Egchel Koppel-Darts Toernooi bij cafe Manders op zaterdag 6 november

Henk Bos en Chris v/d Putten blijken wederom gouden koppel op Open Egchel

 

Dartnieuws uit Egchel – Afgelopen zaterdagavond vond alweer de 17e editie van het Open Egchel Koppel-Darts Toernooi plaats bij Café Manders in Egchel. De organisatie stond op naam van Dartclub Manders.

Ook dit jaar was het weidbekende Open Egchel weer een daverend succes. Met maar liefst 36 naar de overwinning snakkende deelnemers werd het een bloedstollende avond.

Nadat alle voorbereidingen waren getroffen, kon het schouwspel zich dan om stipt 20.00 uur voltrekken. Vele toeschouwers dromden massaal de kroeg van Thei & Nel Manders binnen om het elite keurkorps te mogen aanschouwen en toejuichen. Dit hielp, er werd namelijk fantastisch darts geworpen (door sommigen).

Door een aantal gulle sponsoren konden we achteraf de gelukkigen bedanken door middel van een mooie prijs en een net centje.

De pechprijs, voor het ongelukkigste koppel van de avond, was voor Truus Bos en Willy Kiesbrink. Beste dame bleek Tineke Savelkouls. De meeste 180 scores werden uiteraard geworpen door niemand minder dan Sjoerd Janssen (1x). De hoogste finish kwam op naam van Bart Vermazeren (113) en Chris v/d Putten (113).

Vervolgens kregen de nummers acht, tot en met de winnaars ook een mooie prijs.Op plaats 5 t/m 8 zijn geëindigd; Leon Hillen en Henk Vermeulen, Marco Lemmen en Raoul Reijnen, John Kusters en Noel Janssen, Danny Gommans en Martien Heijnen. Op plaats 4 eindigden Pier Bos en Bart Vermazeren. Zij verloren in de pot om de 3e plaats van Guus Maessen en Bob Zeegers.

De finale was uiteraard de spannendste pot. Nog net geen bloed, zweet en tranen, maar niettemin een match om te heugen. Hierin bleek het koningskoppel van 2009, Henk Bos en Chris v/d Putten te sterk voor Marco Verhofstadt en Ronald Lemmen. Mannen, wederom gefeliciteerd namens de dartvereniging en de organisatie!

 

Live vanachter de computer voor u;

Verslaggever ‘The Golden Power’ [07-11-2010

 

 

De prijzen en een mooie geldsom gingen naar de volgende deelnemers;

 

1 e prijs

 

2 e prijs

3 e prijs

 

 

5 t/m 8

 

1e plaats: Truus Bos + Chris van Putten

2e plaats: Bob Zegers + Mark Gielen

3e plaats: Willie Kiesbrink + Joost Heynen

4e plaats: Joost Silvrants + Frank Dielissen

 

Gedeeld 5e t/m 8e plaats:

John Smeets + Stefan Wilms

Roy Silvrants + Pieter Joosten

Jos … + Patrick Ghielen

Mike … + Noël Janssen

 

180 score: Bob Zegers en Chris van Putten

 

Hoogste Finish: Sjoerd Janssen -> 153

 

Beste dame: Truus Bos

 

Met dank aan onze geweldige sponsors:

Baansponsor -> Johan Briels Grondverzetbedrijf, Roggel

Hoogste finish -> Noel Janssen

B+K Stables, Leunen

Ècurie Dehlia Oeuvray - Edwin Smits (ZWI)

Groenrijk, Maasbree

Limburgse Bouwmaterialen, Venray-Panningen

Stucadoorsbedrijf Mark Philipsen, Wansum

Café Manders, Egchel

Katharina Jahre (NOR)

Uri Burstein (ISR) Stal

Carolein Lankester, Meijel

DAS Dartspecialist, Roggel

Vee en Varkenshandel Sjef Goossens, Meijel

Ruitersport speciaalzaak Jurgen van Leur, Meterik

Hoefsmederij Ruud van Suilen, Swalmen

Mieke Verber, Egchel

Reinders Montage, Reuver

Springstal John Steeghs, Meterik

Hay Willems, Groeningen

Peter de Roock, Venray

Tegelzettersbedrijf Henk van Stiphout, Geldrop

Banenverhuur-schietsportcentrum Baexem, Beaxem

Boomkwekerij Wim Delissen, Egchel

Autobedrijf Thijs Peeters, Egchel

’t Zomerkoninkje, Egchel

Sport 2000 De Bruijn, Panningen

 

 

Henk Bos en Chris v/d Putten, heren en meesters

 op het Open Egchel koppel dartstoernooi 2009

 

Afgelopen zaterdag 21 november 2009 heeft alweer de zestiende editie van het Open Egchel Koppel-dartstoernooi plaatsgevonden in Café Manders. Tegen de verwachtingen in, laten we eerlijk zijn, was dit toernooi een daverend succes.

Sinds jaren weer een opkomst om trots op te zijn, namelijk precies veertig deelnemers (twintig gelote koppels) die zich zaterdag meldden voor dit prestigieuze evenement. De deelnemers waren dit keer van zeer gevarieerde afkomst en zelfs Venlo’s dart-icoon Jac Proosten was van de partij samen met wat eredivisionisten van de Venlose Darts Organisatie.

 

De avond verliep vlekkeloos tot de prijsuitreiking waarbij het winnaar en falend showmaster Henk Bos toch allemaal even teveel werd. Laten we daar toch maar niet te diep op in gaan... Een goed verlopen avond dus, er hing een gemoedelijke sfeer en er werden behoorlijk wat bewonderenswaardige partijtjes gespeeld (helaas kan ik mezelf daar niet toe rekenen…).

Maar voordat we gaan kijken naar de uitslagen is het toch belangrijk dat er weer een aantal mensen bedankt worden. Laten we maar eens kijken naar onze sponsoren die gezamenlijk een mooie prijzenpot van wel € 750,- bijeengelapt hebben. Natuurlijk vergeten we hierbij Thei en Nel van Café Manders niet die de wisselbeker hebben gesponsord en de gehele avond prima hebben verzorgd. Tenslotte zijn er nog wat mensen binnen Dartclub Manders (de toernooicommissie) die een bijdrage hebben geleverd aan dit succesvolle evenement waar we de nadruk toch even leggen op Noël Janssen, de grote motor achter het hele toernooi. Aangezien hij aangegeven heeft zijn inspanningen dit jaar voor het laatst tentoongespreid te hebben mag hij uiteraard even door iedereen in het zonnetje gezet worden. Schouderklopjes, applausjes en doosjes Panther-sigaren worden altijd wel op prijs gesteld.

 

Last but absolutely not least kijken we naar de uitslagen en prijswinnaars. De beste dame van deze avond, werd na een spannend en beslissend duel tussen Tineke Savelkouls en Wilmi Proosten gewonnen door laatstgenoemde. De hoogste finish, en laten we eerlijk zijn, dit was afgelopen zaterdag helaas geen hoogvlieger, namelijk 86, schrijven we toe aan Willie Kiesbrink. Dan blijven natuurlijk ook nog de meeste 180’ers over, die kwamen op naam te staan van niemand minder dan Pedro Heijnen (2x 180).

Maar al met al zijn natuurlijk de toernooiwinnaars de belangrijkste mensen om te noemen. We kijken naar de beste acht koppels. De koppels die de gedeelde 5e t/m 8e plaats hebben veroverd zijn: Paul Ververgaert & Kevin Verstappen, Marco Verhofstadt & Graad Janssen, Peter Bos & Bart Snijders en Pedro Heijnen & Maurice Reijnen.

Op de respectievelijke vierde plaats zijn geëindigd, Marco Lemmen en Jac Proosten. Op hun beurt werden zij overtroffen door John Smeets en Sjoerd Janssen, deze twee heren stonden garant voor een nette derde plek.

De uiteindelijke en zeer zeker spannende finale werd uitgevochten door John Kusters en Henk Vermeulen versus Henk Bos en Chris v/d Putten. Na een aantal bloedstollende minuten was het duel beslist, Henk en Chris konden zich heren en meesters rekenen op het Open Egchel Koppel-dartstoernooi.

Verslaggever ‘The Golden Power’ [23-11-2009]

Dinsdag, 23 december heeft dartvereniging DC Manders een inzamelingsactie gehouden voor het goede doel van 3fm serious request! Na een gezellige en sportieve avond, waarin DC Manders erg goed gooide, kwam het totaal bedrag van de inzameling op € 300,-
Dit hadden we verwerkt in een mooi schilderij, en 's avond na het darten naar Breda naar het glazen huis gebracht! Met een singel van de Sjerpsjutters gingen we op pad, om deze voor die € 300,- te laten draaien op 3fm! Het geld hebben ze aangenomen, de single ook, maar deze is helaas niet gedraaid...
Egchel is goed in beeld gekomen op TV! Daarmee ook de dartvereniging, en daarmee ook het gezelligste cafe van Egchel! Het was een zeer gezellige avond! bedankt allemaal, voor jullie gulle bijdrage! Ook Nel en Thei bedankt voor de sponsoring! En alle gezellige mensen die er waren, die niet van de dartvereniging waren,ook jullie bedankt voor jullie gulle bijdrage!!!

 

 

 

 

Geslaagde Open Egchel Koppel-Darts Toernooi

Ook dit jaar kunnen we weer terugkijken op een zeer geslaagde en goed verlopen ‘Open Egchel Koppel-Darts Toernooi’ op zaterdag 8 november. Dit toernooi werd georganiseerd vanuit dartclub DC Manders. Met een aanvang van 20:00 uur werd er zo’n vijf en een half uur strijd geleverd door 36 deelnemers om de befaamde wisselbeker en natuurlijk een mooie geldsom binnen te slepen. Er viel namelijk tussen de beste acht koppels een respectievelijk bedrag van € 750,- te verdelen. De titelverdedigers van vorig jaar, Truus Bos en Chris v/d Putten konden dit jaar helaas hun stempel niet op de wedstrijd drukken, waardoor er een nieuw duo is opgestaan, namelijk John Smeets en Sjoerd Janssen.

De prijswinnaars

1e plaats: John Smeets en Sjoerd Janssen, 2e plaats: Guus Maessen en Frans Raaymakers, 3e plaats: Noël Janssen en Willy Kiesbrink, 4e plaats: Pieter Joosten en Daniël Clement.

Gedeeld 5e t/m 8e plaats: Marco Lemmen en Roy Peeters, Danny Gommans en Roy Spreeuwenberg, John Kusters en Tim Hanssen, Bob Zegers en Hay Bos.

 Ook werden de beste dame van het toernooi, namelijk Bonny Smedts en hoogste finish, Pieter Joosten, beloond met een mooie prijs.

 Met dank aan…

Ook een dankwoordje is op zijn plaats, een toernooi is natuurlijk niet compleet zonder sponsors en een goede organisatie. Ook speciale dank aan Paul Tielen, die het wedstrijdverloop in goede banen wist te leiden.

Hieronder vernoemde sponsors hebben een mooie bijdrage geleverd waardoor het toernooi in deze mate plaats heeft kunnen vinden.

Johan Briels Grondverzetbedrijf, Roggel (Baansponsor). Gebroeders Snijders AGF, Egchel (Sponsor hoogste finish). Ecurie Dehlia Oeuvray - Edwin Smits. Keukenmontage Rick Huidekoper, Egchel. Rij- en Handelsstal Ger Poels, Swolgen. Limburgsche Bouwmaterialen, Venray – Panningen. Groenrijk, Maasbree. B+K Stables, Leunen. Hay Willems, Groeningen. Springstal John Steeghs, Meterik. Mieke Verber, Egchel. Uri Burstein, (ISR). Tegelzettersbedrijf Henk van Stiphout, Geldrop. Bouwservice Rob van Heugten, Helmond. Hoefsmederij Ruud van Suilen, Swalmen. Springstal Carolien Lankester, Meijel. Dartspeciaalzaak DAS, Roggel. Stucadoorsbedrijf Philipsen, Wanssum. Bouwbedrijf Van Gerven, Mierlo.

 Verder is een bedankje aan alle deelnemers van het toernooi ook op zijn plaats, bij deze bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

We ontvingen op 13 september het volgende bericht:

John Smeets in aktie tegen Ted Hankey          ( en gewonnen )

 

 

 

 

 

 

 

We ontvingen op 31 mei 2008 het volgende bericht:

Kampioennneeen, kampioennnen, olleee, olleee, olleeeeee.....
De mannen van Dartclub dc manders, manders 2 zijn kampioen geworden! Ze promoveren nu , en spelen donderdag nog een bekerwedstrijd , waardoor ze misschien nog dubbel kampioen kunnen worden! Het word dus groot feest bij manders! Rene Reijnen, Bart snijders, pieter joosten, noel janssen, jordy janssen, en sjoerd janssen Van harte gefelicitieerd! Jullie hebben het meer als verdient!
 

 

Egchelse  Zomer  Ranking

We ontvingen de resultaten van de op dinsdag 28 augustus 2007 gehouden finale wedstrijden

Na het succes van de vorige zomerranking werd besloten dit jaar op dezelfde voet verder te gaan, wat achteraf bekeken wederom een hit werd. Na de voorronden van enkele weken bleven er 8 personen over die genoeg punten bij elkaar gesprokkeld hadden om zich te kwalificeren voor de finaleronde. Op deze finale-avond werd gestreden om een plaats in de hoofdfinale.   Deze hoofdfinalisten waren Marco Lemmen, Sjoerd Janssen, Peter Bos en Pieter Joosten. Na enerverende wedstrijden met spannende momenten konden de prijzen verdeeld worden, met op plaats 4, Peter Bos , op plaats 3, Marco Lemmen , op plaats 2, Pieter Joosten en op plaats 1, Sjoerd Janssen.  Hoogste finish werd gewonnen door Sjoerd Janssen met een uitworp van 129.  De meeste 180 ers ( 2x ) werd gegooid door Pieter Joosten.  Deze vier heren konden de "royale" prijzenpot verdelen en kregen bovendien nog een mooie eet/geldbon welke gesponserd werd door cafe Manders , wie anders. Hierbij willen we cafe Manders hartelijk bedanken voor deze gulle geste, en ook onze toernooicoórdinator Lowie Bos willen we bedanken voor zijn inspanningen. Hopelijk tot volgend jaar !!!!         p.s. beste dame was Truus........